Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Workshop Dildo’s Maken

Zoals de naam al zegt ga je helemaal zelf een dildo maken. Dit is ons meest geboekte workshop en niet zomaar, veel plezier, hilariteit, creativiteit en je wordt ook nog eens de trotse eigenaar van je zelfgemaakte dildo!

Je bepaalt zelf hoe de dildo er uit gaat zien: ribbels, bijzondere vormen of ga je voor een klassieke realistische dildo? Elke dildo wordt uniek en wordt ook nog gemaakt van het beste materiaal voor seksspeeltjes, namelijk silicone.

Wat kun je verwachten van deze erotische workshop?

Je gaat beginnen met het kleien van de juiste vorm. Na ruim een uur kleien (en geloof me maar dat de tijd snel gaat), ga je een 2-delige mal maken. Omdat de helften achter elkaar moeten uitharden heb je 2 pauzes van ongeveer een kwartier. Tijd om nog even met de voorbeelddildo’s op de foto te gaan of de kleur te kiezen die je dildo moet gaan worden. Wanneer de mal klaar is, kun je deze vullen met silicone. Kies je voor een vrolijke kleur of wordt hij 'pik'-zwart?!
Aan het einde van de workshop krijgt iedereen de mal met dildo mee naar huis, waar je hem na 8 uur in privacy kan onthullen. Ook krijgt iedereen een goodiebag mee, met iets leuks om thuis zelf uit te proberen met een partner.

Voor meer informatie kijk ook op www.dildos-maken.nl

Overzicht

  • € 57,50 p.p. incl. btw.
  • Duur ongeveer 3 uur
  • Al mogelijk vanaf 8 personen
  • Incl. goodiebag voor iedereen
  • Iedereen maakt zijn eigen unieke dildo
  • Te boeken voor elke locatie en op elk gewenste dag & tijdstip!

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op, we denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend een workshop aan:

 
 
 
 
 
 
 
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz