Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Workshop Aftrekken

Het klinkt zo makkelijk, maar aftrekken is wel wat anders dan sjorren aan een pik. Soms is het als vrouw best lastig! Je voelt niet wat je doet en elke man is anders. Hoe hard moet je nu knijpen en wat voor afwisselingen zijn voor een man lekker? Met deze workshop leer je wel 25 technieken om een man te verwennen met je handen!

Workshop aftrekken

Wat kun je verwachten van deze erotische workshop?

Een hoop lol, hilariteit en gezelligheid natuurlijk! Om even te wennen en in de sfeer te komen, beginnen we met een beetje achtergrond informatie. Als jullie er klaar voor zijn, krijgen jullie allemaal een dildo voor je om alle technieken te oefenen. Voor de vrijgezel nemen we natuurlijk wel een heel mooi exemplaar mee. Leer trucjes om een man nog beter te bevredigen en technieken die hij vaak zelf niet eens weet. Om hem eens goed te verrassen!

Bij ons hoef je niet te luisteren naar verkooppraatjes zoals bij een Ladies Night. We besteden alle tijd aan waar jullie voor gekomen zijn: een goed lesje aftrekken.

Aan het einde van de workshop krijgt iedereen een goodiebag mee, waarin de basis zit om alles thuis zelf uit te proberen met een partner.

Overzicht

  • € 27,50 p.p. incl. btw.
  • Duur ongeveer 2 uur
  • Incl. gevulde goodiebag voor iedereen
  • Geen verkoop(praatjes)
  • Wel 25 technieken en achtergrond informatie!
  • Al te boeken vanaf 8 personen
  • Te boeken op jullie gewenste locatie, dag & tijdstip!

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op, we denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend een workshop aan:

 
 
 
 
 
 
 
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz