Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Workshop Paaldansen; thuis of op locatie!

Dit is de actieve workshop om te doen met je vriendinnen. Je leert de geheimen van het paaldansen van een professionele instuctrice. Hoe je in de paal klimt, sensuele houdingen aanneemt en natuurlijk om de paal draait; het komt allemaal aan bod. Aan het einde van de workshop weten jullie allemaal hoe je een showtje kan geven. Als de vrijgezel het durft, mag ze dat ook laten zien aan de groep; camera’s meenemen dus!

paaldansen op een vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wat kun je verwachten van deze erotische workshop?

Je hoeft niet bang te zijn dat je niet sportief genoeg bent of dingen moet doen die je niet kan of wil. De workshopleidsters zijn gewend om amateurs enthousiast te maken voor het paaldansen. Er wordt rekening gehouden met jullie wensen. We begrijpen heel goed dat het gaat om de leuke tijd samen! Onze instructrices kunnen daarom niet alleen zelf goed paaldansen, maar ze kunnen vooral leuk lesgeven.

Wij verzorgen de workshop Paaldansen door heel Nederland bij je thuis. Bij standaard plafonds kunnen we klempalen gebruiken, anders hebben we de speciale X-bar. Zelf geen ruimte? Geen probleem! We hebben contacten met veel locaties door heel Nederland, zodat er altijd wel een plek in de buurt is om de workshop te doen.

Overzicht

  • € 27,50 p.p. incl. btw.
  • Vanaf 10 personen
  • Prijs voor minder dan 10 pers. op aanvraag
  • Paaldansen bij je thuis of op locatie
  • Duurt 2 uur
  • Te boeken op jullie gewenste dag & tijdstip!

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op, we denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend een workshop aan:

 
 
 
 
 
 
 
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz