Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Seks Quiz

Neem het op tegen elkaar in een dol dwaze seksquiz. Weet jij de meeste seksfeitjes of troef je iedereen af door te winnen met de ondeugende opdrachten? Onze vrolijke quizmaster komt naar jullie toe met alle spellen en leidt met een knipoog de show. Aan het einde wordt de winnaar beloond met de gouden piemel!

Workshop aftrekken

Wat kun je verwachten?

Vooral een hoop plezier met elkaar. Een professionele quizmaster begeleidt op een humoristische manier deze activiteit. In verschillende rondes neem je het in 2 groepen tegen elkaar op. Daarbij hoef je niet stil te zitten, want je wordt niet alleen op je kennis beoordeeld, maar mag je je vaardigheden laten zien! Wie kan er het best met een condoom overweg en wie weet er het best een piemel in elkaar te zetten? De punten worden gescoord en aan het eind volgt een prijsuitreiking. Wie wordt de winnaar van de gouden piemel?

We komen gewoon bij jullie thuis of op elke andere locatie.

Overzicht

  • € 27,50 p.p. incl. btw.
  • Duur ongeveer 1,5 à 2 uur
  • Geleid door een professionele QuizMaster
  • Al te boeken vanaf 8 personen
  • Te boeken op elke gewenste locatie, dag & tijdstip!

 

Vraag vrijblijvend een workshop aan:

 
 
 
 
 
 
 
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz