Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Lapdance workshop voor vrijgezellenfeest

Ontdek hoe je een een showtje moet geven met deze spannende workshop. Pak allemaal een stoel erbij en leer je partner te verleiden met sexy houdingen, te teasen en hoe je er bovenop kunt kruipen. Jullie leren een volledige routine om thuis te gebruiken. Geef je zelfvertrouwen een boost met deze workshop!

lap dance workshop

Wat kun je verwachten van deze erotische workshop?

Bij deze activiteit komt een vrouwelijke workshopleidster bij jullie langs. Dit kan bij iemand thuis zijn of op een locatie door ons of jullie geregeld. Het enige wat we nodig hebben is genoeg ruimte om te bewegen en natuurlijk stoelen. In ongeveer 2 uur tijd leer je een goede lapdance geven. Voor deze workshop kun je uitdagende kleding aantrekken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Zorg in ieder geval ervoor dat het makkelijk zittende kleren zijn waarin je je zeker voelt.

Overzicht

  • € 27,50 p.p. incl. btw.
  • Vanaf 10 personen
  • Prijs voor minder dan 10 pers. op aanvraag
  • Leer een volledige lapdance routine
  • Duur: onegeveer 2 uur
  • Te boeken op jullie gewenste locatie, dag & tijdstip!

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op, we denken graag met je mee!

Vraag vrijblijvend een workshop aan:

 
 
 
 
 
 
 
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz