Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


De Kunst van het Verleiden
Seducing the senses
 
Dating coach Klazien deelt met jou haar grootste verleidelijke succesgeheimen.
Ze leert je de kunst van het verleiden met al je zintuigen. 
Een geweldige manier om wat extra oh la la in je relatie te brengen. Maar ook voor singles is dit een krachtige workshop om je algehele babe-a-liciousness te verhogen.
 
workshop verleidenWat gaan we doen?
We gaan onze eigen dansperformance creëren met de meest verleidelijke elementen van striptease, lapdance, burlesque en een nosing and tasting van verschillende afrodisiaca. Je leert een paar sexy dansmoves die geweldig zijn om naar te kijken. Ook leer je hoe je jezelf op een verleidelijke manier uit je blouse stript. Vervolgens streel je de zintuigen met prikkelende geuren en lustvolle hapjes die naar meer smaken.
 
Klazien zorgt voor een prettige, veilige dansstudio waarin je naar hartelust kunt experimenteren, lachen, vallen en weer opstaan. We oefenen met elkaar zodat je later thuis de show kan stelen met jouw eigen verleidkunsten.
 
Dresscode: 
  • Zorg dat je gemakkelijke, elastische kleding draagt, waarin je jezelf prettig en sexy voelt. Suggesties: mooie yoga kleding; leggings, je favoriete stoeipakje; je favoriete lingerie; hotpants of cat suit.
  • Een mooie blouse
  • Extra punten voor een paar stilettohakken, als je daarop kunt lopen. 
Overzicht:
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: €29,50 pp
  • Vanaf 10 personen
  • Bij minder personen is de prijs bespreekbaar
workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz