Boek ons voor een onvergetelijk vrijgezellefeest!!

Wij zijn bekend van "Spuiten in Slikken" en "The Sex academy" en hebben al vele jaren ervaring in het geven van erotische workshops; bij ons ben je op de juiste plek voor je erotische vrijgzellenfeest! Al onze workshops worden als homeparty gegeven, wij komen dus bij jou langs!


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van: Loki Creative, ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 55357083

Gemaakte producten

De workshops die wij geven zijn er op gericht om een leuke tijd te hebben. Zo maken we met onze workshops met onze klanten in creatieve sfeer een kunstobject. Over de gemaakte producten geven wij geen garantie of het nu gaat om veiligheid, vorm of kleur.

Betaling

Wanneer een factuur niet op tijd betaald wordt, kan Workshop Dildo’s Maken er voor kiezen om de workshop niet door te laten gaan.

Annulering deelnemers

Het kan natuurlijk altijd dat er deelnemers bijkomen of wegvallen, laat dit dan uiterlijk 5 dagen van te voren weten. Let er wel op dat het aantal deelnemers niet onder het minimum aantal deelnemers komt. Dan is het terug boeken van het geld namelijk niet mogelijk.

Annulering Workshop

Doordat wij bij het bevestigen van een workshop de datum voor je vasthouden en personeel regelen, rekenen wij bij het annulering van een volledige workshop tot 1 maand voor de workshopdatum € 45,00 aan administratie en reserveringskosten. Bij annulering binnen 1 maand wordt 50 % van het totaal bedrag gerekend en binnen 14 dagen wordt 75% gerekend. Indien de workshop binnen 5 dagen wordt geannuleerd rekenen wij het volledige bedrag van de workshop.  Dit alles exclusief eventuele reis en parkeerkosten.

Deelnemers bijboeken

In overleg met ons kun je tot 5 dagen voor aanvang van de workshop extra personen worden bijgeboekt. Hoe eerder dit gemeld wordt hoe makkelijker het voor ons is om dat nog in te plannen en het verzoek te honoreren.

Overmacht

We doen er alles aan om de workshops door te laten gaan. We hopen het natuurlijk niet maar het kan voorkomen dat door overmacht de workshops dit toch niet lukt. Overmacht zijn oorzaken, voorzien of niet voorzien, waardoor we niet in staat is zijn de verplichtingen na te komen.

Wanneer dit gebeurt zullen we de keus bieden om de workshop datum te wijzigen of dat om het totaal bedrag van de workshop terug te storten.

Normen en waarden

We willen leuke workshops geven. Mocht het voorkomen dat er één of meerdere deelnemers zich schuldig maakt aan grof taalgebruik, belediging, drugsgebruik, overmaten drank gebruik diefstal, vernieling etc. dan heeft de workshopleider het recht om de workshop te beëindigen. Het is aan de workshopleider om hierover te oordelen.  Er wordt geen compensatiegegeven bij halve of geen gegeven workshops wordt om deze reden.

Aansprakelijkheid

We doen ons best om de workshops te allen tijde naar beste te verrichten. Echter zijn wij niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade van welke aard dan ook. Dit geld niet alleen tijdens de workshop maar ook bij het opbouwen, afbreken of ten gevolge van de workshop.

Mocht er toch schade zijn ontstaan als gevolg van aantoonbare opzet of grove nalatigheid, dan is iedere aansprakelijkheid altijd beperkt tot ten hoogste het bedrag dat gelijk is aan het totaal bedrag van de desbetreffende workshop.

 

workshop dildo's maken

Workshop Dildo's Maken

Lullen Pimpen

Lullen pimpen

Workshop Aftrekken

Aftrek Workshop

sex-quiz

Sex Quiz